INTRODUCERE

Biaconcept.ro își respectă clienții și se mândrește cu oferta serviciilor oferite în industria actuală.

Pentru a facilita relația comercială și a oferi cea mai bună experiență, biaconcept.ro colectează date personale atunci când te adresezi angajaților societății prin intermediul site-ului www.biaconcept.ro.

Scopul acestui document de Politică de Confidențialitate este să descrie tipurile de date personale colectate atunci când folosești site-ul, de a explica practicile și politicile noastre de colectare, folosire și distribuire a informației colectate despre și de la tine.

Politicile și procedurile suplimentare legate de colectarea de date personale sunt descrise în Termenii și Condițiile noastre.

CINE este responsabil de procesarea datelor tale personale?
Entitatea responsabilă pentru procesarea datelor tale personale este ILIE BIANCA IULIANA II,  cu sediul social în Sibiu , Str. Calea Şurii Mici, bl.3, ap.4, jud. Sibiu, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. F32/178/11.03.2019, CUI: 40767704

CE INFORMAŢII include și CÂND sunt procesate informaţiile tale personale?
ILIE BIANCA IULIANA II solicită acordul tău pentru a procesa anumite informaţii personale pentru a putea oferi serviciul dorit, după cum urmează:
2.1. ILIE BIANCA IULIANA II colectează date personale atunci când când soliciţi servicii sau asistentă din partea angajaţilor societăţii prin intermediul site-ului. Aceste date personale includ:
– Informaţi de identificare (nume, prenume)
– Informaţii de contact (e-mail, număr de telefon, adresa de facturare, de livrare)

3. DE CE și CUM sunt procesate informaţiile tale personale?

3.1. ILIE BIANCA IULIANA II va folosi datele tale personale colectate pentru următoarele scopuri:
Pentru a-ţi putea oferi răspuns la întrebările dumneavoastră; pentru a-ţi putea oferi serviciile noastre
•Pentru a opera și îmbunătăti afacerea și serviciile
•Pentru a-ţi prezenta oferte personalizate
•Ȋn situaţia în care doriţi o colaborare cu societatea noastră, se vor colecta și prelucra datele Dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri: întocmirea documentelor fiscale şi de livrare a produselor, comunicarea în legătură cu comezile realizate în cadrul site-ului

3.2. Protecţia Informaţiilor Personale
ILIE BIANCA IULIANA II nu va vinde, dezvălui sau închiria informaţiile tale personale către nici un terţ în alte moduri decât este prevăzut în Politica de Confidentialitate. Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fără consimțământul dumneavoastră în caz de litigii/dispute privind fraudele la plată către următorii destinatari: Băncile implicate în plătile online, Organismele Internaționale de Carduri și Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 677/2001, către instituțiile abilitate.

4.CÂT TIMP VOM PĂSTRA INFORMATIILE TALE PERSONALE
Este o parte a politicii noastre de a reţine informaţiile personale ale clienţilor atât cât este necesar pentru scopul în care au fost iniţial obţinute pe perioada derulării relațiilor contractuale cu Dvs., precum și ulterior, pentru o durată rezonabilă, care nu poate fi mai scurtă decât termenul general de prescripție. Însă, în unele cazuri, unele informaţii cu caracter personal pot fi reţinute pe o durată mai lungă de timp, din motive legale sau scopuri legitime.

5. SECURITATE
Protecţia informaţiilor tale personale este cea mai importantă pentru socieatatea noastră și, de aceea, ne strădium constant pentru a oferi cele mai bune metode de protejare a datelor tale personale, de prevenire a accesului neautorizat și/sau posibilelor modificări. Aceste metode includ proceduri tehnice, monitorizare și pași de urmărire necesari prevenirii folosirii greșite a datelor personale, accesului neautorizat sau dezvăluirea, pierderea, alterarea și distrugerea.

6.SCHIMBĂRI ÎN POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Ne străduim să verificăm constant și să actualizăm Politica de Confidentialitate pentru a fi în pas cu potentialele schimbări legislative și a oferi o protectie optimă a confidenţialităţii. Orice update va fi comunicat prin intermediul paginii site-ului.

7.MINORI
ILIE BIANCA IULIANA II nu vinde produse și/sau servicii care să fie cumpărate de către minori.
ILIE BIANCA IULIANA II poate vinde sau încasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achiziționate de către un adult. Dacă sunteți minor și accesați un site, o puteți face doar dacă sunteți sub supravegherea unui părinte sau a tutorelui legal.

8.CONTACTEAZĂ-NE
Dacă aveţi întrebări legate de Politica de Confidenţialitate sau din orice alt motiv legat de Confidenţialitate, te rugăm să ne scrii le adresa de email contact@biaconcept.ro