Dispoziţii generale:
Prin prezenta se stabilesc condiţiile de vȃnzare a produselor din magazinul on-line biaconcept.ro proprietatea ILIE BIANCA IULIANA II , societate comercială legal înfiinţată conform legilor romȃne, cu sediul în Sibiu, str. Calea Şurii Mici, bl.3, ap.4, județul Sibiu, cod poștal 550137, Cod Unic de Inregistrare 40767704, Nr. Inmatruculare F32/178/11.03.2019, EUID ROONRC.F32/178/2019, cont bancar RO16BTRLRONCRT04995121901 deschis la Banca Transilvania, telefon +40740923746, mail contact@biaconcept.ro .

Folosirea acestui site, respectiv înregistrarea unei comenzi, implică acceptarea tacită de către tine a prezenţilor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, iţi recomandăm citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi condiţiilor. Ne rezervăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără nicio notificare prealabilă.

Prin deţinerea unui cont pe site-ul nostru, respectiv navigarea pe biaconcept.ro înseamnă că eşti de acord şi accepţi ca, fără nici o notificare prealabilă să putem şterge sau adăuga orice informaţie pe site sau întrerupe orice activitate pe site. Ȋn acest sens, vă rugăm să vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile pe care aţi agreat să le respectaţi.

Produsele:
Produsele comercializate de biaconcept.ro sunt produse noi, ambalate de biaconcept.ro şi in momentul livrării sunt însoţite de factură fiscală, conform legislaţiei în vigoare.
Acestea vor fi livrate în limita stocului disponibil, iar din acest motiv ne rezervam dreptul de a nu livra comenzile în cazul în care produsele dorite nu se mai regăsesc în oferta prezentată de biaconcept.ro.
Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (pot fi mici diferente privitoare la culoare, aspect). De asemenea nu oferim nici o garanţie, în afara de cele prevazute de legislaţia în vigoare, în ceea ce priveşte informaţia, corectitudinea descrierilor, actualizarea conţinutului, produsele de pe site precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop.
Preţurile produselor includ Taxa pe valoare adăugată (TVA) şi nu includ taxele de livrare sau alte taxe bancare.

Drepturi de autor:
Imaginile, conţinutul, descrierile şi denumirile sunt proprietatea personala biaconcept.ro sau a colaboratorilor ori a furnizorilor noştri.
Reproducerea, vȃnzarea, descărcarea, modificarea sau preluarea lor în scop comercial este strict interzisă. Denumirea site-ului şi însemnele grafice sunt proprietatea personal ILIE BIANCA IULIANA II  şi nu se pot folosi, prelua, modifica fără acordul scris al proprietarului.
Pentru a semnala încalcarea drepturilor de autor ne puteţi contacta pe contact@biaconcept.ro .

Conciliere internă gratuită:
Ȋn cazul în care există probleme referitoare la o comandă, puteţi beneficia de o conciliere internă gratuită. Vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de e-mail contact@biaconcept.ro .

Livrarea:
Pentru produsele aflate pe stoc, livrarea se va face în 24-48 de ore lucratoare prin curierat rapid (Urgent Cargus), pentru comenzile din Romȃnia. Pentru produsele realizate la comandă, termenul de livrare se va comunica doar după preluarea fermă a comenzii. . Ȋnaintea finalizării comenzii, te rugăm să alegi modalitatea de livrare dorită, iar taxa de transport se adaugă automat la comanda ta (momentan este disponibil doar transport prin curierat rapid).
Pentru comenzile din afara Romȃniei livrarea se face în 3-7 zile lucratoare prin Poşta Romȃnă şi doar după ce s-a efectuat plata comenzii şi au intrat banii în contul ILIE BIANCA IULIANA II.
Ȋn cazul în care optezi pentru ore sau zile prefereţtiale, te rugăm sa le menţionezi la rubrica obsevaţii înaintea finalizării comenzii.  Respectarea cerinţelor suplimentare se va face în funcţie de disponibilitatea şi programul serviciilor de curierat. Livrarea produselor se face in limita stocului disponibil. Ȋn cazul în care nu deţinem produsul dorit pe stoc, ne rezervam dreptul de a nu onora comanda în cauza / de a întȃrzia comanda.
Termenul de livrare se aplică doar produselor care se află pe stoc în momentul depunerii comenzii. Pentru produsele care se vor realiza la comandă, termenul de livrare se va transmite ulterior şi doar după stabilirea tuturor detaliilor legate de comandă şi primirea comenzii ferme cu achitarea unui avans de 50 % din valoarea produsului comandat.
Ȋn cazul în care există suspiciuni cu privire la ridicarea coletelor, din diverse motive, ne rezervăm dreptul de a expedia comanda, doar cu plata în avans.
Ȋn cazul în care coletul livrat nu este ridicat, ne rezervăm dreptul de a expedia un alt colet, doar cu plata în avans.
La orice comandă care trebuie livrată pe teritoriul Romȃniei şi depăşeşte suma de 500 lei,  livrarea este gratuită.
Ȋn cazul în care se doreşte realizarea la comandă al oricărui produs de pe site, respectiv personalizarea acestuia, în funcţie de preferinţe, ne rezervăm dreptul de a majora preţul produsului în funcţie de cerinţe.
Plasarea unei comenzi online valide nu garantează clientului rezervarea şi/sau livrarea produsului comandat. Confirmarea stocului şi rezervarea produsului în vederea onoăarii comenzii se face de către operatorii noştri prin telefon sau prin e-mail.

Modalităţi de plată:
Modalitatile prin care poţi achita produsele noastre sunt:
Ramburs – plăteşti agentului de la curier cȃnd preiei coletul (prin Urgent Cargus), aceasta metodă de plată fiind posibilă doar pe teritoriul Romȃniei.
Transfer bancar direct  – în contul RO16BTRLRONCRT04995121901 deschis la Banca Transilvania, titular cont ILIE BIANCA IULIANA II.
Depunere numerar la ghişeul băncii – in contul RO16BTRLRONCRT04995121901 deschis la Banca Transilvania, titular cont ILIE BIANCA IULIANA II. Optȃnd pentru această metoda de plată, ILIE BIANCA IULIANA II nu este răspunzătoare de eventualele comisioane percepute de bancă.
Poţi plăti pentru cumpărăturile tale şi prin card bancar (plată online) prin NETOPIA Payments. Cardurile acceptate sunt cele emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro).
Pentru comenzile din afara Romȃniei se poate plăti doar prin transfer bancar sau card bancar, iar cumpărăturile tale vor fi livrate curierului doar după ce banii ajung în contul ILIE BIANCA IULIANA II.

Returnarea produselor:
Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanţă, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conf. O.U.G. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achiziţioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanţă aplicându-se definiţiile cuprinse în O.U.G. 34/2014″.
Te rugăm să ne anunţi în momentul în care doreşti să efectuezi un retur, iar produsul returnat trebuie să ajungă la sediul firmei ILIE BIANCA IULIANA II în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. De asemenea, te rugăm să ne comunici intenţia de a-ţi fi înlocuite produsele sau de a-ţi primi banii înapoi. Menţionăm că produsele vor fi înlocuite în limita stocului disponibil. Produsele returnate vor fi acceptate doar daca conţin eticheta intactă, factura în original şi produsele nu prezintă semne ca ar fi fost folosite.
După primirea produselor returnate şi verificarea acestora, iţi vom expedia schimbul de produse. Pentru re-expedierea prin curier se va percepe încă o taxă de transport.
Dacă doreşti returul banilor, aceştia vor fi rambursaţi prin card bancar în termen de 7 de zile conform Ordonanţei de urgenţă 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, prin virament bancar în contul clientului .
Ȋţi vom rambursa integral contravaloarea produsului şi costurile de livrare, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că ai ales altă modalitate de livrare decȃt cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi. Beneficiile obţinute în urma comenzii vor fi automat anulate, dacă, în urma returului nu se mai îndeplinesc condiţiile de acordare a acestora.
De asemenea cheltuielile de re-expediere, vor fi suportate de către client.

Garanţia produselor:
Garanţia produselor comercializate de biaconcept.ro este în conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protecţia Consumatorilor, cu modificările ulterioare, şi legea nr 449/2003, respectiv 30 de zile calendaristice.
Vă rugăm să respectţti instructiunile de folosire. Ȋn cazul nerespectării instrucţiunilor de folosire, se pierde dreptul de garanţie. De asemenea, vă rugăm să păstraţi factura pentru a putea dovedi achiziţionarea articolului în cauza de pe biaconcept.ro
Magazinul online respectă garanţia legală privind conformitatea produselor sau “ Garanţiile comerciale nu afectează garanţia legală privind conformitatea produsului”conform Legii 449/2003.

Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele măsuri de informare a consumatorilor:
Pentru ca e dreptul tău să iti spui parerea referitoare la bunurile şi serviciile pe care le comercializăm, ai posibilitatea de a suna la Protecţia consumatorului,  telefon TEL INFO – CONSUMATOR: 0800 080 999, linie telefonică cu apelare gratuită. De asemenea, poţi face sesizări cu privire la serviciile şi produsele pe care ţi le oferim, online pe  www.anpc.gov.ro,  prin scrisoare la adresa: Bucureşti, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1, telefonic: 0759045333/0219551, prin e-mail:  office@anpc.ro. Program de funcționare al instituției: luni – joi: 08:00 – 16:30 / vineri: 08:00 – 14:00​
Date cu caracter personal:
La data de 28 decembrie 2015 a intrat în vigoare Decizia nr. 200/2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care nu este necesară notificarea, precum şi pentru modificarea şi abrogarea unor decizii, emisă de preşedintele Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal şi publicată în Monitorul Oficial nr. 969 din 28 decembrie 2015.
Această decizie a fost emisă în temeiul prevederilor art. 22 alin. (9) din Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare, conform cărora autoritatea de supraveghere poate stabili şi cazuri în care notificarea nu este necesară.
Având în vedere necesitatea asigurării unei protecţii eficiente a drepturilor persoanelor ale căror date cu caracter personal sunt supuse prelucrării, în special în cazul anumitor operaţiuni de prelucrare care prezintă riscuri pentru drepturile şi libertăţile persoanelor fizice, prin această reglementare Autoritatea de supraveghere a stabilit situaţiile în care se menţine în sarcina operatorilor obligaţia de notificare raportat la natura datelor prelucrate, scopul prelucrării, la categoriile de persoane vizate sau la mecanismele utilizate pentru prelucrarea datelor.